Οι Υπηρεσιες μας

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε μοκέτες για κάθε σας ανάγκη. Μοκέτες σε διάφορα σχέδια και αποχρώσεις, και στις διαστάσεις που απαιτεί ο χώρος σας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη του χώρου σας, εγκατάσταση και τοποθέτηση από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Ανανεώστε εντυπωσιακά το χώρο σας με ταπετσαρία. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες διαφόρων υλικών και χρωμάτων, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ταπετσαρία που σας ταιριάζει. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου σας καθώς και την εγκατάσταση της ταπετσαρίας από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε μια δική σας μοναδική λύση. Μη δεσμεύεστε από έτοιμες κουρτίνες, τραπεζομάντηλα και καλύμματα μαξιλαριών. Διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από υφάσματα για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική του χώρου σας.

Το laminate αποτελέι έναν πολύ ωραίο τρόπο για να δώσετε μια όμορφη πινελιά στο χώρο σας. Διαθέτουμε laminate πατώματα υψηλής ποιότητας σε δεκάδες σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε.

Στόρια, περσίδες και ρόλλερ είναι η σύγχρονη τάση στα συστήματα σκίασης δίνοντας καλαισθησία στο χώρο. Διαθέτουμε μεγάλη ποκιλία από στόρια για να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς.

Με βαθιές ρίζες στην αρχιτεκτονική της Μεσογείου, η πατητή τσιμεντοκονία συνεχίζει να βελτιστοποιείται και να πρωταγωνιστεί στις σύγχρονες τάσεις δόμησης. Εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια, κουζίνες κ.λ.π

Διαλέξτε το δάπεδο που σας ταιριάζει, κάνοντας το χώρο σας πιο ευχάριστο! Αναλόγως τη χρήση, οικιακή ή επαγγελματική, υπάρχουν και τα κατάλληλα δάπεδα. Αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα, Εποξειδικά δάπεδα, Πλαστικά δάπεδα και 3D δάπεδα σε διάφορα σχέδια για να επιλέξετε το κατάλληλο για το χώρο σας.

Με µια αστείρευτη γκάµα σε πλακάκια θα βρείτε σίγουρα αυτό που αναζητάτε για τον χώρο σας. Συνδυάζοντας δύο ή περισσότερα πλακάκια, μπορείτε να δηµιουργήσετε απεριόριστα σχέδια ώστε να δώσετε στο χώρο σας την δική σας μοναδική διακοσµητική πινελιά.