Δάπεδα

Διαλέξτε το δάπεδο που σας ταιριάζει, κάνοντας το χώρο σας πιο ευχάριστο! Αναλόγως τη χρήση, οικιακή ή επαγγελματική, υπάρχουν και τα κατάλληλα δάπεδα. Αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα, Εποξειδικά δάπεδα, Πλαστικά δάπεδα και 3D δάπεδα σε διάφορα σχέδια για να επιλέξετε το κατάλληλο για το χώρο σας.

Αυτοεπιπεδούμενα Δάπεδα

Το αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο είναι κονίαμα ενός συστατικού για δάπεδα πάχους κατασκευής 5-10 mm, αλφάδιασμα κοιλοτήτων, εξομάλυνση και επισκευή ατελειών υφισταμένων δαπέδων, προετοιμασία δαπέδων προκειμένου να τοποθετηθεί μοκέτα, πλακάκια, πλαστικά ή ξύλινα δάπεδα κολλητά ή όχι ενώ μπορεί επίσης να μείνει και τελείως ακάλυπτο ή να βαφτεί. Με αυτό το υλικό τα δάπεδα έχουν ισχυρή πρόσφυση στο σκυρόδεμα, αντίσταση στην υγρασία και στην γήρανση, ταχεία ανάπτυξη θλιπτικών και καμπτικών αντοχών ενώ αποκτούν λεία επιφάνεια με υψηλή σκληρότητα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο εξαιτίας της χαλαζιακής άμμου που κάνει την εφαρμογή εύκολη και γρήγορη.

Εποξειδικά Δάπεδα

Είναι ιδανικό για βιοτεχνίες, αποθήκες, εργαστήρια, σφαγεία, εργοστάσια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία, κουζίνες εστιατορίων, οινοποιεία, κονσερβοποιεία, ψυκτικούς θαλάμους, γκαράζ, συνεργεία αυτοκινήτων, πρατήρια βενζίνης, τουαλέτες κλπ. Έχει την ιδιότητα να αλλάζει την εμφάνισή του σε 2 ημέρες, προσφέρει υψηλή σκληρότητα και αυξημένη αντοχή στην τριβή, είναι ψηλά ανθεκτικό στις μηχανικές και χημικές αντοχές, σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, εξαιρετική αντοχή στην θλίψη, υψηλή πρόσφυση με το υπόστρωμα και δεν χαράζεται. Είναι επίσης μη απορροφητικό, καθαρίζεται εύκολα, διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και εφαρμόζεται επιτυχώς σε νέα ή παλιά δάπεδα.

Πλαστικά Δάπεδα

Τα πλαστικά δάπεδα αποτελούν μια οικονομική διακοσμητική λύση. Η ανθεκτικότητά τους, το ελάχιστο πάχος τους, η αντίστασή τους στο νερό είναι μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα. Υλικά υψηλών προδιαγραφών για οικιακή και βαριά επαγγελματική χρήση συνθέτουν μια ευρεία γκάμα επιλογών. Με σχέδια ξύλου, μαρμάρου, μωσαϊκού ή πλακιδίων, το πλαστικό δάπεδο μπορεί να προσφέρει οποιοδήποτε επιθυμητό οπτικό αποτέλεσμα.

3D Δάπεδα

Η 3D τεχνολογία τάσσεται στην υπηρεσία της διακόσμησης και εντυπωσιάζει με το αποτέλεσμα. Ο λόγος για τα δάπεδα που μεταμορφώνονται σε ωκεανούς και θάλασσες προκαλώντας τα βλέμματα. Χρησιμοποιώντας ειδικά χρώματα και προηγμένη τεχνολογία δημιουργούμε ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο χώρο σας.

Πρόσφατα έργα

Η εταιρεία μας δραστηριοποείται στο χώρο από το 1985 έχοντας αναλάβει και διεκπαιρέωσει εκατοντάδες έργα, τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε ιδιωτικούς χώρους. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο πρόσφατα έργα μας.

VIEW_ALL